Shipping & Returns

Shipping Policy
1.. Bekræft venligst den leveringsadresse, før du betaler, du er bedst til at forlade telefonnummeret til kontakt. Angiv en gyldig e-mailadresse og tjekke e-mails, efter at du har købt for eventuelle ajourførte oplysninger.
2.. Elementer er generelt sendes inden for 3 arbejdsdage efter betaling er blevet bekræftet (lørdag og søn og helligdage undtaget mest nationale).
3.. Når forsendelsen har pakke, vil vi sende dig tracking nummer når den er tilgængelig. Pakke transit tid, der normalt tager 7 til 14 bankdage, afhængigt af destinationen, ferier og faktorer uden Postal Service kontrol. Hvis der er en lille 'forsinkelse, skal du have mere tålmodighed.

Restitution politik
1.. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os.
2.. Hvis returnering pakke ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og reservedele skal trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun begrunde en delvis tilbagebetaling.
3.. Hvis en eller anden grund har brug for at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "forskel", vil transportomkostningerne blive fratrukket den samlede produktpris.

Returpolitik
Retur eller udvekslinger er tilladt, forudsat at kunden har købt produktet via hjemmesiden, og det er inden for 30 dage fra datoen for modtagelsen. Venligst kontakt os, hvis du har brug for at vende tilbage eller bytte.
Alle pakker skal sendes via en sporbar metode såsom bekræftelse af den amerikanske postomdeling, UPS eller Federal Express. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit. Når vi modtager dit afkast, kan der gå op til 5 arbejdsdage til at fuldføre dit afkast eller ombytning.